Site-ul www.ekomot.ro este dedicat prezentarii produselor din portofoliul Motounelte.Ro, dar si vanzarii online, catre persoanele fizice si juridice. Potentialii clienti pot vizualiza pe site produsele si sa isi aleaga  produsul/produsele de care au nevoie. Prin completarea formularului ce apare dupa apasarea butonului "Comanda", sau prin finalizarea comenzii din cosul de cumparaturi, personalul nostru de vanzare va va contacta, pentru a discuta optiunile pe care le aveti pentru a intra in posesia produsului.

ATENTIE ! Formularul de confirmare a plasarii comenzii NU reprezinta confirmarea vanzarii produsului! Confirmarea acceptarii comenzii este trimisa pe email, la adresa pe care ati introdus-o la crearea contului.

Consumatorii pot achizitiona deasemenea produsele Motounelte.Ro prin oricare dintre cele trei  magazine din Bucuresti si Cluj:

- Bd. Iuliu Maniu 101, Sector 6 (vis a-vis de statia de metrou Pacii si de Autogara Militari);  Tel: 0726.692.446 ; Program: Luni-Vineri 09.00-18.00; Sambata: 09.00-14.00;

- Sos. Giurgiului 36, Sector 4 (in dreptul statiei de tramvai Bacovia);  Tel: 031.438.11.58 /0726.692.445; Program: Luni-Vineri 09.00-18.00; 

- Bd.Avram Iancu 488-490, Floresti, Cluj, in incinta Metro Cluj. Tel:0770.33.88.67; Program: Luni-Vineri 09.00-18.00;

In toate magazinele functioneaza si ateliere de service, unde asiguram servicii de reparatii motounelte pentru majoritatea marcilor existente in Romania.

Toate produsele cu motor termic sau electric, fara exceptie, vor fi probate inainte de livrare. Pentru utilajele livrate prin curier rapid, in colet se va gasi factura si certificatul de garantie aferent produsului respectiv, impreuna cu manualul de utilizare si conditiile de returnare.

Livrarea produselor comandate se va face astfel:

 - pe raza municipiului Bucuresti - prin ridicarea produsului din magazin;

 - in tara - cu mijloace proprii, sau prin intermediul GLS / Fan Curier;

Taxele de curier vor fi suportate de cumparator si vor fi platite la primirea coletului. Costul trimiterii depinde de tarifele firmelor de curierat, greutatea coletului si numarul de kilometri parcursi, factori care pot influenta puternic tariful final.